Bovenloopkraan gebruikt of de voordelen van nieuw?

We merken dat er vrij veel gezocht wordt naar een gebruikte bovenloopkraan. Alhoewel een kwalitatieve tweedehands bovenloopkraan vaak nog een prima tweede leven kan hebben, biedt een nieuwe toch een stuk meer voordelen.

Een nieuwe voor de prijs van een gebruikte bovenloopkraan.

De vraag of we een gebruikte bovenloopkraan te koop hebben staan is vaak gebaseerd op een onterecht idee dat een nieuwe te duur is. Bij CMAK draait alles om kwaliteit, gebaseerd op jarenlange ervaring. Dankzij ons efficiënt ontwikkelde productieproces kunnen wij nieuwe kranen leveren, waarvan we durven te zeggen dat ze concurreren met de prijs van een gebruikte bovenloopkraan. Daarnaast brengt een nieuwe kraan de nodige extra voordelen met zich mee.

Maatwerk voor elke situatie

In elk bedrijf waar een bovenloopkraan gebruikt wordt, is het belangrijk dat deze volledig voldoet aan de eisen en wensen van de klant. CMAK streeft naar 100 procent klanttevredenheid met hoge kwaliteit producten en oplossingen. We hebben voor iedere klantwens een prijstechnisch aantrekkelijke oplossing. Maatwerk waar u uiteindelijk jarenlang van kunt profiteren, en wat u niet zult vinden bij een gebruikte bovenloopkraan.

Support en service

De aanschaf van een bovenloopkraan gebruikt vaak een flink deel van de financiële middelen, en u wilt dan ook jarenlang genieten van de aankoop. Bij de keuze voor een gebruikte bovenloopkraan is het altijd de vraag waar eventuele support en service vandaan dienen te komen. Bij een nieuwe kraan van CMAK hoeft u zich hier niet druk om te maken. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen dankzij korte lijnen en een persoonlijke benadering. Dankzij een landelijk dekkend serviceapparaat kunnen wij uw CMAK-producten onderhouden, en kritische componenten hebben we  standaard op voorraad.

Maar liefst 6 jaar garantie

Met het volste vertrouwen in de kwaliteiten van CMAK bovenloopkranen, bieden wij onze klanten maar liefst 6 jaar garantie. Een unieke garantie die u niet bij andere aanbieders gaat vinden, en zeker niet bij een gebruikte bovenloopkraan! Bij CMAK vinden we het belangrijk dat u jarenlang met veel plezier uw bovenloopkraan gebruikt, en we snappen als geen ander dat stilstand kostbaar kan zijn!

Stel uw kraan zelf samen

Was u op zoek naar een gebruikte bovenloopkraan te koop en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Gebruik de configurator om uw wensen aan te geven, en wij doen u een voorstel op maat. Liever persoonlijk contact? Gebruik dan onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Stel hier zelf samen

T. 070 789 5000
M: info@cmakcranes.nl